• Turer i Karibien og Hellas med skipper

    Opplev Karibien og Hellas under seil med en skipper og kjentmann. Vi har flere års erfaring og samarbeider med flinke og pålitelige skippere som har seilt i Karibien og Hellas i mange år.
  • Kairos

  • Opptur

  • Summer Star

  • Presseomtale

    Hva sier pressen om oss?

This used to be paradise.


Kjære Seiler-venner !

Dette er noe for alle oss som er glade i Karibien, og spesielt BVI, de Britiske Jomfru-øyer, som ble så hardt rammet av hurricane Irma, og kun 2 uker deretter, ble truffet av hurricane Maria igjen. Se denne filmen om vårt ferieparadis, som ble så kraftig ødelagt. 
Du vil kjenne deg igjen i bildene av hvorledes det var, men neppe forestille deg det du nå vil se !

De trenger all hjelp de kan få, derfor kommer vi tilbake med 2 båter, som i går seilte fra Athen, på vei mot Karibien. Det er nå de trenger at gjester og turister kommer tilbake, at vi bidrar med å legge igjen våre “feriepenger” på disse øyene.

Vi er forberedt på at vi kan bli alene i flere av havnene og på strendene, siden det meste av flåten der borte ble ødelagt. 
Men det vil allikevel bli en opplevelse å komme tilbake, selv om opplevelsen blir av en annen art, enn de 17 tidligere årene vi har seilt der. Se filmen, opplev håp, optimisme og stå på entusiasme hos disse skjønne menneskene, selv etter at det meste av øyene er “blåst bort.” 
Vi støtter dere, – og kommer tilbake !

Takk til vår tidligere kurs-elev, Kim-Eirik Drevik Uri, som sendte denne.

For our English friends:
This is very sad news for us who are very fond of the Caribbean, specially the British Virgin Island, which was hard hit by Hurricane Irma, and later by Hurricane Maria. So depressing to see of what has become of these island paradise, but the people are resilient and will re-build. We look forward to coming back, and to support them with our vacation money.

Vennligst klikk på linken / Please click on this link:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: